9B043C40-D415-4D29-A6F1-657352C58160.JPG

Min rejse

Jeg hedder Karina og er 39 år gammel. Jeg bor på Nørrebro med min kæreste og vores to drenge på 3 og 6 år. Vi er en typisk småbørnsfamilie, som forsøger at holde tungen lige i munden, når alt skal gå op i en højere enhed. For det meste går det meget godt takket være min kæreste, som har en beroligende virkning på mig.

For jeg er alt andet end rolig. Jeg stresser, og det har jeg altid gjort. Mit liv er præget af tankemylder fra morgen til aften, lister over ting jeg burde gøre og overanalysering af alting. Jeg kan ikke slappe af. Og når jeg forsøger at slippe kontrollen, får jeg straks dårlig samvittighed. Jeg får en følelse af at være utilstrækkelig, og at jeg ikke er god nok.

 

Da jeg fik børn, gjorde det noget ved min work/life-balance. Førhen kunne jeg bare arbejde, indtil opgaven var færdig. Nu – uanset hvad jeg gjorde – ville det enten gå udover arbejdet eller familien. Jeg havde dårlig samvittighed hver dag, og jeg begyndte at føle mig stresset og deprimeret. Denne følelse havde jeg i flere år, men jeg undskyldte det med, at sådan er livet bare. Sådan er det at blive voksen.

I foråret 2020, da corona for alvor tog sit indtog i Danmark og store dele af samfundet blev lukket ned, væltede korthuset. Jeg kæmpede for at leve op til mine strenge idealer om at være en dygtig medarbejder, en god kæreste og en perfekt mor med masser af overskud, men i stedet havde jeg en oplevelse af at være komplet uduelig. Jeg var slet ikke i kontakt med mig selv, og jeg var træt og havde ingen energi. Efter en kort stresssygemelding indså jeg, at jeg ikke kunne vende tilbage til mit arbejde, og jeg sagde derfor min stilling op. Endelig kunne jeg trække vejret. Og endelig kunne jeg smile igen.

 

Og jeg smiler stadig!

Min stresssygemelding reddede mig. Jeg begyndte at forstå, at hvis jeg skal leve mit drømmeliv, bliver jeg nødt til at have fokus på mig. Jeg skal lære mig selv at kende på ny og lære at acceptere og elske mig, som den jeg er. Her kommer Totum kropsterapi ind i billedet.

Jeg blev opmærksom på kropsterapi lidt tilfældigt, mens jeg var stresssygemeldt. Jeg blev straks fascineret af, hvad kropsterapien kan gøre for krop og sind. Hvordan kropsterapien kan medføre indre ro, kropslig frihed og skabe balance – ting, som jeg oplevede, jeg manglede i mit liv. Ting, som jeg gerne vil hjælpe andre med at opnå. Derfor føles det helt rigtigt at uddanne mig til Totum kropsterapeut, så jeg dels kan gøre en forskel for mig selv, og dels hjælpe andre mennesker med at gøre en forskel i deres liv. At uddanne mig til kropsterapeut blev min redning og mit forsøg på at opnå mit drømmeliv i balance.


​Jeg glæder mig til at tage imod dig og hjælpe med at gøre en forskel for dig.

IMG_4283.jpg