top of page
IMG_6719.jpeg

Min rejse

Hej, jeg hedder Karina og er 39 år gammel. Jeg er uddannet Totum Kropsterapeut og er derudover Living Yolates-entusiast. Jeg bor på Nørrebro sammen med min kæreste og vores to drenge på 7 og 4 år. Vi er en typisk småbørnsfamilie, som forsøger at holde tungen lige i munden, når alt skal gå op i en højere enhed.

Om Karina: About Me

Overdøvende tankemylder

I det meste af mit liv har jeg levet oppe i mit hoved og meget lidt nede i min krop. Min hverdag har været domineret af konstant tankemylder, evig kritik omkring mig selv og min krop, og jeg har haft svært ved at mærke, hvordan jeg egentlig havde det. Min indre kritiske stemme havde en tendens til at overdøve alt, hvis jeg gav den lov.


I perioder har jeg længtes efter at stå op om morgenen og bare have det godt med mig selv, minimere den indre dialog, så jeg kunne få overskud til min familie og leve op til arbejdspladsens krav. Og så selvfølgelig være i en krop, som havde det godt.


Det jeg i virkeligheden savnede var at elske og acceptere mig selv, præcis som jeg er. Føle mig god nok og ikke føle dårlig samvittighed eller skam, når jeg ikke levede op til mine eller andres forventninger. Men det kunne jeg slet ikke forholde mig til på det tidspunkt.

Om Karina: About Me
IMG_6764 (1).jpeg

Vendepunkt

Vendepunktet for mig blev en episode på mit arbejde, som resulterede i en kortvarig stresssygemelding. Jeg oplevede mistillid til mig og min faglighed, og det forstærkede min usikkerhed. Min indre kritiske stemme tog over, hvilket resulterede i øget selvkritik, indre kaos, angst for at fejle og manglende overskud.


De mange års destruktive tankemønster havde også sat sit præg på min krop og sås bl.a. ved en foroverbøjet kropsholdning, lændesmerter og undgåelse af øjenkontakt. Derudover sov jeg dårligt og oplevede spændinger i kæbe, nakke, skuldre, underliv og lænd. Kort sagt, jeg havde det elendigt.

Det blev startskuddet til at arbejde mere med mig selv og lære at mærke efter. Jeg fandt tilbage til min Living Yolates praksis og gik i gang med at bygge mig selv op igen. Via yoga, pilates, meditation, vejrtrækningsøvelser og kærlig opmærksomhed til mig selv.


Ret hurtigt oplevede jeg en indre ro, og jeg følte, at jeg kunne trække vejret igen og sove igennem om natten. Skuldrene kom ned på plads, jeg fik ro i maven, og jeg kunne smile igen. Min indre kritiker er der stadig, men jeg har fået lettere ved at skubbe den i baggrunden og i stedet fokusere på det, der gør mig glad.

Om Karina: Welcome
IMG_5970_edited_edited.jpg

Kropsterapien

- min nye sti

I jagten på at finde ud af, hvad jeg skulle med mit liv, faldt jeg lidt tilfældigt over kropsterapi. Jeg kunne straks mærke, at det her kunne noget for mig. Udover det dybe arbejde med mig selv, ville jeg nemlig også kunne få lov til at skabe relationer med andre mennesker og støtte dem i deres personlige udvikling.

Som kropsterapeut gør jeg en dyd ud af at være nærværende, nysgerrig og neutral. Jeg ønsker at give mine klienter et frirum, hvor de kan dykke ned i deres egen sjæl og mærke. Mærke deres krop, deres drømme, deres længsler. Uden fordomme, uden kritik, uden at skulle stå til ansvar. Blot mærke. Og eventuelt forløse.


Jeg glæder mig til at tage imod dig og støtte dig på din personlige rejse.

Om Karina: About Me
bottom of page