top of page
IMG_6604.jpeg

KROPSTERAPI

Kropsterapi tager udgangspunkt i, at kroppen er en helhed, hvor det fysiske og psykiske hænger uløseligt sammen. Alt hvad vi oplever i vores hverdag, lagres i vores krop på forskellig vis. Disse oplevelser påvirker os, både bevidst og ubevidst, og kan sætte sig som ubalancer, spændinger eller fysiske blokeringer i vores organer og muskler.


Jeg hjælper dig til at genskabe balancen i krop og sind med udgangspunkt i at øge din bevidsthed om din krops signaler. Behandlingen aktiverer kroppens egne effektive, genopbyggende systemer og styrker kroppens evne til at regenerere og udrense. Din krop får altså lettere ved at helbrede sig selv. Dette foregår blandt andet ved, at blod- og lymfegennemstrømningen stimuleres, immunsystemet styrkes, nervesystemet beroliges og niveauet af stressreducerende og celleopbyggende hormoner øges. 

Kropsterapi: About Me

Hvordan foregår behandlingen?

Kropsterapi er en kombination af samtale og kropsterapeutisk massage. Behandlingen tager udgangspunkt i en indledende samtale om, hvilke psykiske og/eller fysiske problemstillinger, der fylder i dit liv. Herefter fortsætter behandlingen på briksen.


På briksen arbejder vi med kroppen gennem bl.a. dybdegående massage, akupressur, zoneterapi og guidet vejrtrækning. En kropsterapi-behandling kan tage mange former, og ikke to behandlinger er ens. En behandling kan være energisk og konfronterende, men den kan også være blid og afspændende. Der kan være fokus på psykiske og følelsesmæssige temaer, eller det kan være en behandling i stilhed med fokus på at afspænde og udvide den kropslige tilstand. Behandlingen kan også være en blanding af det hele. Du kan være sikker på, at behandlingen altid vil tage udgangspunkt i dig og dine behov.

Efter behandlingen er der sat tid af til, at du kan sætte ord på, hvad behandlingen eventuelt har sat gang i af følelser og/eller oplevelser. Du er også altid velkommen til at kontakte mig efterfølgende, hvis du er kommet i tanke om noget, du gerne vil tale om.

P1024636.JPG
Kropsterapi: About Therapy
Pige med våben strækket ud

Hvordan reagerer jeg på en behandling?

Det er forskelligt fra person til person, hvordan du reagerer på en behandling. Mange oplever fornyet energi kombineret med en indre ro og kropslig frihed efter en behandling. Men kroppen kan også føles tung og træt. Dine følelser kan være påvirkede, og du kan fx føle dig irritabel, mere sårbar eller eftertænksom. Nogle kan endda have brug for lidt alenetid, hvile og ro, så behandlingen kan bearbejdes både mentalt og fysisk. Det er helt normalt, og efter lidt tid "vågner du op igen" og føler dig glad, udhvilet og fri.


Giv dig selv roen til at bearbejde det, der skal arbejdes på, og hav tillid til, at din krop ved, hvad der er godt for dig. Lyt til dig selv og følg din intuition.


Ovenpå en behandling er det vigtigt, at du drikker rigeligt med vand, da det hjælper kroppen med at udskille ophobede affaldsstoffer og rense ud i kroppens systemer.

Kropsterapi: About Therapy
bottom of page